Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Toimintaa

Vanhempainyhdistyksen toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen! Se muotoutuu koulumme vanhempien toiveiden, taitojen ja voimavarojen mukaisesti. Vanhemmat voivat järjestää tapahtumia, retkiä ja juhlia sekä tukea koulua opetus- ja kasvatustehtävässä. Vanhemmat voivat halutessaan myös osallistua koulun arkeen ja sen kehittämiseen. Samalla vanhemmat saavat vertaistukea vanhemmuuteen.

 

Vakkyn toiminta on vuosien varrella muodostunut seuraavanlaiseksi:

Kokouksia järjestetään 4-5 kertaa lukuvuoden aikana. Ne ovat tavallisimmin torstai-iltaisin klo 18 opettajainhuoneessa.

 

Syysmarkkinat järjestetään syyskuussa lauantaisen koulupäivän päätteeksi klo 12-14. Luokkatoimikunnat voivat halutessaan osallistua markkinoille omalla myyntipöydällä, jonka tuotto käytetään luokan hyväksi esimerkiksi ylimääräisiin retkiin tai leirikouluun. Syksyllä 2012 syysmarkkinat korvautuvat tapahtumalla, joka järjestetään koulun 40-vuotisjuhlien yhteydessä.

 

Ystävänpäivändisco on helmikuun puolessa välissä.

 

Luentoja pyritään järjestämään Vuosaaren koulujen yhteistyönä 1-2 lukuvuoden aikana.

 

Kahvituksia voidaan järjestää luentojen ja avoimien ovien päivien yhteyteen.

 

Muuta Vakkyn toimintaa

Vakky on kustantanut edellä mainittujen tapahtumien tuotolla keväisin jokaiselle luokalle hymypatsaan sekä ruusut 6.-luokkalaisille. Kevätjuhlassa on harkinnan mukaan jaettu myös stipendejä ja kunniakirjoja sellaisille henkilöille, jotka ovat kuluneena vuonna tehneet jotain merkityksellistä koulussamme lasten viihtyvyyden eteen. Keväisin on myös hankittu jäätelöt 1.luokkalaisille ja heidän kummeilleen.

 

Luokkatoimikunnat voivat myös hankkia lisätienestejä järjestämällä discoja ja varaamalla "pullavuoroja". Näitä vuoroja jaetaan Vakkyn kokouksissa.

 

©2019 Vanhempainyhdistys Vakky - suntuubi.com